Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Opening Disc Golf Course Groningen

sep
27

Opening Disc Golf Course Groningen


Opening Disc Golf Course Groningen

Tijdens de Nationale Sportweek wordt op vrijdag 27 september het nieuwe officiële Disc Golf Parcours in het Stadspark in gebruik genomen. De Citypark Flyers verzorgen op vrijdag 27 september van 14.00 uur tot 17.00 uur doorlopend een gratis clinic Disc Golf voor belangstellenden. Start steeds op het veld tegenover de ingang van de speeltuin en de kinderboerderij.

Om 16.00 uur laten leden van Citypark Flyers de mogelijkheden van deze nieuwe sport zien tijdens een flitsende demonstratie. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst start om 16.00 uur op het veld tegenover de ingang van de speeltuin en de kinderboerderij.

Disc Golf lijkt op golf, alleen gebruiken spelers een disc, een soort frisbee. Vanaf een werpplek (de tee) gooien spelers de disc in de richting van een metalen basket. De speler die met zo min mogelijk worpen het parcours langs de baskets aflegt wint. Een Disc Golf course bestaat meestal uit 9, 12 of 18 holes.