Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

American Football Open Dag Jeugd

sep
29

American Football Open Dag Jeugd


American Football Open Dag Jeugd

Voor iedereen die kennis wil maken met American Football organiseert American Football Club Groningen Giants op 29 september een open dag speciaal voor jeugd van 13 jaar en ouder! De Giants zoeken nieuwe jeugdspelers in alle maten (groot/klein, dik/dun, snel/langzaam, lang/kort). Een van de voordelen van American Football is namelijk dat er voor elk postuur een geschikte positie is! Er is niet zoiets als te klein of te zwaar. Ervaring is niet nodig voor de open dag, mensen die op zoek zijn naar iets nieuws worden juist gewaardeerd!

Deelname aan de dag is geheel gratis, voor drinken en een kleine snack wordt gezorgd. Schoenen met noppen worden aangeraden en overig materiaal, zoals schouderpads en helmen, worden ter beschikking gesteld.

De dag begint om 13:00 uur met een korte opening waarin we de regels en posities American Football kort zullen bespreken. Daarna gaat de training beginnen; het zal bestaan uit verschillende onderdelen waarin alle aspecten van American Football behandeld worden. Hierdoor zul je ervaren hoe het is om een echte American Football speler te zijn. De training zal tot ongeveer 17:00 uur duren.