Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Recordpoging Pasapas dansen

sep
29

Recordpoging Pasapas dansen


Recordpoging Pasapas dansen

Let op! In verband met de verwachte weersvoorspellingen is de locatie: Sportcentrum Europapark, Helperpark 306.

In het kader van de Nationale Sportweek van Sport 050 wordt er op zondag 29 september door de organisatie van de Plantsoenloop Groningen en Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een spectaculaire recordpoging georganiseerd om geld in te zamelen voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Het doel is om met meer dan 500 kinderen de Pasapas te dansen in Sportcentrum Europapark om 14:00 uur. Kinderen die in beweging komen voor kinderen die opgenomen liggen in het Beatrix Kinderziekenhuis en daarmee geld willen ophalen voor de Liedjesfabriek. Bij de Liedjesfabriek voelen zieke kinderen zich even beter. Met de mobiele muziekstudio zoeken ze de kinderen in het ziekenhuis op, zelfs aan hun bed. Er wordt gezongen voor een plezierige afleiding én tastbare herinnering waar ze trots op kunnen zijn: hun eigen lied en videoclip.

Doe mee en meld je aan via deze link.