Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Holland Nordic Basketball Tournament 2020

apr
13

Holland Nordic Basketball Tournament 2020


Holland Nordic Basketball Tournament 2020

Gedurende het paasweekend vindt er het jaarlijkse HNBT toernooi plaats. Dit toernooi wordt in 2020 voor de 25e keer georganiseerd en daarom is het extra speciaal dit jaar. Op het HNBT komen top teams vanuit de hele wereld naar Groningen. Er zijn teams geweest vanuit Rusland, China, Duitsland, Hongarije, België en ga zo maar door. Uiteraard doet het jeugd team van Donar ook elk jaar mee. Het toernooi draait geheel op vrijwilligers en sponsoren en dit jaar willen we een beetje extra aandacht geven aan het toernooi om de hal weer vol te krijgen met supporters. Vandaar ook dat ik het evenement wil aanmelden om zoveel mogelijk mensen tijdens het weekend naar de sporthal te krijgen om te komen kijken.

De eerste wedstrijden worden op zaterdag 11 april 2020 gespeeld en de finale dag is maandag 13 april. De speelschema's komen uiteraard op de website en Facebook pagina te staan. Op zaterdag en zondag zijn wedstrijden van 08:00 tot 20:00 en op maandag van 08:30 tot 16:00 met aansluitend de prijsuitreiking.