Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

40 Mijl Nachtwandeling

jun
20

40 Mijl Nachtwandeling


40 Mijl Nachtwandeling

Een unieke wandeltocht door het Dark Sky Park in de (bijna) kortste nacht van het jaar. Over de dijken van het Reitdiep, langs het Lauwersmeer en over de zeedijk met uitzicht op Schiermonnikoog. Een buitengewone tocht door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: het Lauwersmeer.

De 40Mijl tocht wordt aangeboden in drie afstanden: 40 Mijl, 40 Kilometer en 25 Kilometer. De 40Mijl-route is zelfs iets langer, deze is een uitdagende 67 kilometer!

Kenmerkend is dat de tocht veel afwisseling kent, de weidsheid van landerijen, de Waddenzee, bossen, dijken en water voeren langs idyllische en toeristische plaatsen, vissersdorpjes en Europa's grootste "spookdorp" het militaire oefendorp Marnehuizen.