Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Open tennis dag Tennispark Corpus den Hoorn

sep
19

Open tennis dag Tennispark Corpus den Hoorn


Open tennis dag Tennispark Corpus den Hoorn

Lijkt het je leuk om te gaan tennissen en wil je ergens spelen waar je 365 dagen per jaar buiten kunt tennissen?  Word dan lid bij G.L.T.V. Cream Crackers. Meer weten over onze vereniging en zin in een gratis proefles? Kom dan op zaterdag 19 september van 10.00 tot 12.00 uur naar de open tennis dag. Zien we je dan? 

De open tennis dag van G.L.T.V. Cream Crackers is op park Corpus den Hoorn. Als je zin hebt om die dag ook een balletje te slaan, dan kan dit. Van 11.00 tot 12.00 uur is er een proefles voor iedereen van 18 jaar aan ouder op baan 14 t/m17. Voor de jeugd organiseren we van 11.00 tot 12.00  uur een aantal tennisspelletjes en een circuit.

Na de les is er nog ruimte om vrij te spelen.

Niet in het bezit van eigen tennisracket? Geen probleem, wij zorgen voor voldoende rackets.

Aanmelden voor de open dag is niet nodig.