Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Lancering Challenge50

sep
21

Lancering Challenge50


Lancering Challenge50

Het mag eigenlijk geen nieuws heten: wie sport zegt, zegt sponsoring. Iedere club is continu op zoek naar sponsoren. Maar er is ook een naamloze club sporters in Groningen die jouw hulp misschien wel het hardst nodig heeft: de sporters van STOOT.

In de provincie Groningen zijn er helaas honderden jongvolwassenen voor wie het plezier van sporten niet vanzelfsprekend is. Door psychische problemen, zoals ADHD of depressie. Dak- of thuisloosheid. Verslaving. Negatieve jeugdervaringen die leiden tot angst, schaamte en onzekerheid. Daarom lanceert STOOT als onderdeel van de Sociale Groningse Ondernemens Challenge: www.challenge50.nl. 50 sporters, 50 sportlidmaatschappen!

Via sport ga je uitdagingen aan en ontdek je dat je meer kunt dan je dacht. En dat brengt een glimlach op je gezicht! Stoot laat jongeren door middel van een 12-weeks programma een sportkaart verdienen. Ze leren hier doorzetten, sporten, maar ook wat het betekent om samen te werken in een team en voor zichzelf te zorgen. Wanneer ze genoeg punten halen, krijgen ze een gratis jaarlidmaatschap van een vereniging naar keuze cadeau.

Fanclub gezocht
Deelname aan een sportparticipatieproject inclusief een jaarlidmaatschap voor een sportvereniging is echter niet gratis. Daarom is STOOT op zoek naar bedrijven die geloven in de kracht van sport! Trouwe fans die een sporter (deels) willen sponsoren. Benieuwd hoe je iets kan bijdragen? Kijk op: www.challenge50.nl