Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

FC Groningen - PSV

mrt
8

FC Groningen - PSV


FC Groningen - PSV

Beleef voetbal op eredivisie niveau met een bezoek aan FC Groningen! Geniet van de sfeer met vrienden of familie en ervaar dat voetbal kijken het leukste is in het stadion. Comfort, dicht op het veld, geen hekken en een typisch Engels karakter. Het Hitachi Capital Mobility Stadion is het bezoeken zeker waard is!

HTTP/1.1 200 OK Server: gunicorn/19.7.1 Date: Tue, 18 Feb 2020 11:15:39 GMT Connection: keep-alive Content-Language: nl Vary: Accept-Language, Cookie Content-Length: 49124 X-Frame-Options: SAMEORIGIN Content-Type: text/html; charset=utf-8 Thaisner DörpsRun - Kalender
Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Thaisner DörpsRun

sep
26

Thaisner DörpsRun


Thaisner DörpsRun

Gezellige hardloopwedstrijd rondom Thesinge.

14:30 uur start kidsrun voor kinderen in de basisschool leeftijd

15:30 uur start halve marathon

16:00 uur start 4 km, 4 mijl en 10 km

Pastaparty na afloop