Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Ladiesrun 'Ren voor haar leven'

okt
3

Ladiesrun 'Ren voor haar leven'


Ladiesrun 'Ren voor haar leven'

Elk jaar organiseert Terwille het evenement Vrouwen lopen voor vrouwen. Met de sponsortocht halen we geld op voor hulp aan slachtoffers van loverboys en vrouwen in de prostitutie. We komen zo letterlijk in beweging voor een kwetsbare groep vrouwen die onze hulp hard nodig heeft. Tijdens de coronacrisis meer dan ooit. Door de (tijdelijke) sluiting van de seksbranche zien we het aantal vrouwen toenemen, dat in de problemen komt en de prostitutie wil verlaten. Bij Terwille hebben we de mogelijkheden in handen om hen te helpen, met veilige plekken en goede hulpverlening. Door de evenementen houden we ook voldoende financiële middelen om dit te doen.

Locatie
Het start- en eindpunt van de ladiesrun is bij Snowlimits (Bieskemaar 2, 9735 AE Groningen), gelegen aan het parcours in het natuurgebied Kardinge. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn er kleedruimtes aanwezig. Het is ivm Corona niet mogelijk om te douchen.

Programma (onder voorbehoud)
Vooraf ontvang je een digitaal voorproefje in je mailbox.

Starten | 09.30 uur

We starten gefaseerd en in kleine groepen. Zo is er genoeg ruimte tussen de deelnemers. De startmomenten vinden plaats vanaf 9.30 uur (tot ongeveer 10.30 uur) en zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Een week voor de tocht hoor je hoe laat je precies aanwezig moet zijn tussen 9.30 en 10.30 uur.

Inschrijfgeld: Euro 12,50