Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Webinar De Energieke Club

feb
3

Webinar De Energieke Club


Webinar De Energieke Club

Hoe duurzaam is jouw sportaccommodatie en waar kun je mogelijk nog besparen? Zeker in deze tijd, waarin inkomsten van verenigingen onder druk staan, is het verduurzamen van je sportaccommodatie een manier om geld te besparen. Goed voor zowel milieu als voor clubkas.

In de provincie Groningen hebben FC Groningen, Provincie Groningen, Rabobank, Energy Valley Top Club en Huis voor de Sport Groningen met het project De Energieke Club de handen ineengeslagen om Groningse sportclubs te ondersteunen bij het verminderen en verduurzamen van hun energieverbruik.

Webinar op 3 februari
SportStroom en Huis voor de Sport Groningen nodigen je graag uit voor een Webinar over De Energieke Club. We nemen je mee, van energiescan tot aan ondersteuning bij het aanvragen van subsidies. Tevens delen we onze ervaringen die we inmiddels hebben opgedaan bij het verduurzamen vansportaccommodaties.

Wil jouw club ook het energieverbruik en de daarmee gepaard gaande energiekosten verlagen? Dan is het volgen van deze Webinar een mooie start om vervolgens kosteloos mee te doen aan het project.

Wanneer   
Woensdag 3 februari
Tijd              
20.00 - 21.00 uur
Locatie       
Thuis via Teams

Aanmelden
Dit kan tot en met 2 februari door een mail te sturen. Je ontvangt dan tijdig een link voor het volgen van de Webinar.