Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Op weg naar de inclusieve sportclub

apr
19

Op weg naar de inclusieve sportclub


Op weg naar de inclusieve sportclub

Serie webinars voor sportclubs
Hoe komt onze sport door de coronacrisis?

Nu de binnensport op slot zit, er niet of nauwelijks samen gesport mag worden, de competities al tijden stil liggen en de kantines gesloten zijn, missen we de sport meer dan ooit. Ondertussen zijn de uitdagingen voor bestuurders en sportieve ondernemers enorm. Met de lente in zicht is het hopen op versoepelingen, maar ondertussen ligt er een grote uitdaging in het hier en nu. Daarom hebben Huis voor de Sport Groningen en de gemeente Groningen/Sport050 de handen ineen geslagen om jouw sportclub, met een serie webinars, door deze, hopelijk laatste, zware periode heen te helpen.

Viertal webinars vanaf 30 maart t/m 19 april
In een viertal webinars komen experts aan het woord die kennis en voorbeelden zullen delen waar jouw club weer mee aan de slag kan. Maar er zal ook ruimte zijn om elkaar te inspireren, want er zijn veel Groningse clubs die wendbaarheid en creativiteit hebben getoond in de afgelopen periode. Samen gaan we er voor dat er ook na de coronacrisis vitale sportclubs zijn die mensen in beweging brengen en de sociale binding mogelijk maken die nu zo node gemist wordt.

  • Wanneer? Maandag 19 april 2021 (20.00 uur – 21.30 uur)
  • Voor wie? Bestuursleden, overige vrijwilligers en ondernemers
  • Door wie? Jens Dijkstra (HvdSG) en Ellen Wollerich (HvdSG)

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Sportclubs en andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan de webinars via bovenstaande weblinks. De sessies zullen plaatsvinden in Zoom. Aanmelden kan tot en met twee dagen voor aanvangsdatum. Uiterlijk de ochtend van het webinar ontvangen deelnemers de link naar de sessie en een toelichting op hoe in te loggen.