Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

WefitnessReitdiephavenRun

mei
28

WefitnessReitdiephavenRun


WefitnessReitdiephavenRun

In het weekend van vrijdag 28 mei t/m zondag 30 mei kan je de route van de Wefitness ReitdiephavenRun lopen. Zij zorgen dat de route volledig en duidelijk is aangegeven met pijlen. Dit geldt voor de 5km en voor de 10 km route.

Je loopt de route in dat weekend op een zelf gekozen tijdstip alleen of met meerdere deelnemers. Daarbij houd je je natuurlijk aan de corona maatregelen. Heb je de route gelopen geef dat door aan Wefitness via reitdiephavenrun@gmail.com

Onder de inzenders verloten ze een aantal leuke artikelen. Deze artikelen zijn beschikbaar gesteld door hun trouwe sponsoren.

Veel plezier in het weekend van vrijdag 28 mei t/m zondag 30 mei.