Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Urban 050

sep
18

Urban 050


Urban 050

URBAN 050 (10:00 tot 18:00 uur)

Citylegends organiseert een offline evenement in Groningen! Niet alleen op zaterdag 18 september, maar ook de week erna verzorgen we workshops op unieke locaties door de stad. Het is onze ambitie om tijdens dit evenement de urban kant van Groningen te laten zien.

HET EVENEMENT – WAT TE VERWACHTEN
Doe mee met het evenement op 18 september waar niet-urban jongeren kennis kunnen maken met de gevestigde orde van de Groningse urban scene. Er zullen skateboard-, BMX-, parkour- en graffiti workshops zijn. Ook in de week na het evenement (van 20 t/m 24 september) zullen er andere workshops op verschillende locaties in de stad gehouden worden. Dat en nog veel meer.

WAAR
Het evenement op 18/9 zal plaatsvinden op de parkeerplaats aan de Concourslaan, Groningen (ook bekend als Verzamelplaats CSG, Groningen).

WORKSHOPS BIJWONEN?
Sign via; https://cutt.ly/gWvcmDK