Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sport- en spelproeverij Sportpark Coendersborg

okt
4

Sport- en spelproeverij Sportpark Coendersborg


Sport- en spelproeverij Sportpark Coendersborg

Op de ontmoetingsplek op het Sportpark Coendersborg, Kooiweg 1, is iedereen altijd welkom op de dinsdag. En op 4 oktober bieden we (oudere) wijkbewoners in Zuid een soort Spelproeverij aan waarin ontmoeten, spel en diverse vormen van bewegen centraal staan. Vanaf 9.30 kunt u binnenlopen en ontvangen de gastheren Karim en Mark u met een kopje koffie/thee. Eén van onze walking footballers, Aalf Aalfs, zorgt daarbij voor de muzikale omlijsting.

Om 10.00 uur licht Gerkina Doze (Huis voor de Sport Groningen) het programma toe en doet met iedereen samen een warming up. Vanaf 10.15 uur kun je kennis maken met oftewel “proeven aan” bijvoorbeeld: Unicurl, Floor hockey,  jeu de boules, een workshop valpreventie en natuurlijk walking football.

De Spelproeverij wordt tussendoor met een korte pauze onderbroken: volop tijd om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Ook dit wordt muzikaal opgeluisterd door Aalf Aalfs. Rond de middag serveren we iets lekkers: Soep en ‘Kleurrijke  Tapas’.

Aanmelden voor de spelproeverij?
Dat mag, maar hoeft niet. Je bent sowieso welkom.
Wim Boerkamp, Ludemaborg 35, 06 48107773, wim@spoorzicht.net

Kosten?
Aan je deelname zijn geen kosten verbonden. Gratis dus! Ook de aansluitende fietstocht (voor de liefhebber)!

Groepsfietstocht project Doortrappen
13.30 uur - 16.30 uur

Doortrappen Groningen helpt je om fit en veilig te kunnen blijven fietsen. Fietsen is fijn! Je blijft langer gezond en zelfstandig. En je houdt contact met andere mensen. Doortrappen Groningen bestaat uit verschillende fietsactiviteiten bij jou in de buurt. Je kunt er gratis aan meedoen. Bijvoorbeeld: Een driewielfiets uitproberen. Tips krijgen over veilig fietsen. Een gezellige groepsfietstocht maken.