Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Road to Rotterdam trainingsloop 25 km

jan
28

Road to Rotterdam trainingsloop 25 km


Road to Rotterdam trainingsloop 25 km

Dit jaar wordt door Groningen Atletiek weer een viertal trainingslopen georganiseerd ter voorbereiding op de Marathon van Rotterdam. Het startpunt voor de vier trainingslopen is de atletiekbaan van Groningen Atletiek in het Stadspark.

De eerste loop vond plaats op 7 januari 2023.

De overige trainingslopen vinden plaats op:

28 januari (25 km)

25 februari (30 km)

18 maart (30/35 km)

Je loopt de afstand in een tempo dat bij je past. Er zijn groepen op 6.30 t/m 5.00 min/km. Iedere groep wordt begeleid door ervaren lopers die ervoor zorgen dat je op het gewenste tempo blijft lopen. Iedere 5 km staat er een verzorgingspost, dus je hoeft geen eigen drinken en/of gels mee te nemen.

Kosten zijn € 7,50 per keer

Start 10.00 uur.

Er is kleed/douchegelegenheid.

Wil je je lange duurlopen ter voorbereiding op de Marathon van Rotterdam (of een andere voorjaarsmarathon) lopen zonder je druk te hoeven maken over de route, het tempo en je proviand, loop dan mee met de Road to Rotterdam 2023!

 

Je kunt je nu al inschrijven via deze link