Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aanmelden sportaanbod Nationale Sportweek

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je meedoet aan de Nationale Sportweek in Groningen. Jouw sportaanbod komt dan op het lokale platform Sport050.NL te staan. Helemaal onderaan deze pagina lees je hoe je je als sportaanbieder aanmeldt voor het landelijke platform van de NOC*NSF en de AH-sportactie.

We vragen ook een aantal persoonsgegevens. We gaan zorgvuldig om met deze persoonsgegevens. Je wordt ingeschreven voor de nieuwsbrief met nieuws over evenementen, verenigingen en sportaanbieders. Wil je deze niet ontvangen? Dan kun je je altijd uitschrijven na de eerste keer. Lees meer over onze privacy verklaring.

Heb je een groot evenement dat je zelf gaat organiseren, zoals bijvoorbeeld een open dag van je sportclub of een groot beweegfestival of sportfestijn voor een groot publiek? Maak dan gebruik van ons speciale evenementenformulier.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Geef hier duidelijk aan wat het sportaanbod is van je club tijdens de Nationale Sportweek.
Kijk op www.sportcultuurhopper.nl

 

Werf nieuwe leden met de AH-sportactie

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek vindt ook de AH-sportactie weer plaats. Met de sportactie kunnen clubs zichzelf op de platformen van de NOC*NSF in de schijnwerpers zetten, potentiële sporters kennismaken met de sport(club) en nieuwe leden verwelkomen. Je lift mee op de landelijke communicatiekracht van Albert Heijn en je krijgt tips van NOC*NSF, jouw sportbond en gemeente om potentiële nieuwe leden op jouw club te krijgen én te houden. Meld je aan als sportclub via de website van de Nationale Sportweek.

Aanmelden als sportaanbieder op Sport050

Ben jij een aanbieder van sport in de gemeente Groningen en wil je ook permanent als sportaanbieder op ons sportplatform Sport050.NL komen? Iedere commerciële aanbieder, sportvereniging of ander sportinitiatief is welkom. Wij geven jouw sportclub een podium! Gebruik dit formulier