Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aanmelden sportaanbod Nationale Sportweek

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je meedoet aan de NOC*NSF Nationale Sportweek in Groningen. Jouw open training, open dag, clinic of ander sportaanbod komt dan op het lokale platform Sport050.NL te staan en geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden. De aanmeldingen worden rechtstreeks naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Via het aanmeldformulier kun je ook een aanvraag doen voor de NSW stimuleringsbijdrage.

NSW stimuleringsbijdrage van 500 Euro
Het Gronings Sportakkoord wil sportaanbieders dit jaar graag stimuleren om in de sportweek (van 17 t/m 26 september) extra aandacht te besteden aan het belang van sporten en bewegen. Sportaanbieders worden uitgedaagd om een sportactiviteit voor inactieve inwoners te organiseren tijdens de sportweek. Per club kan er 500 euro voor worden aangevraagd om de organisatiekosten te dekken. In het aanmeldingsformulier kun je aangeven dat jouw organisatie hier voor in aanmerking wil komen. Lees hier meer informatie over de voorwaarden.

Heb je een groot evenement dat je zelf gaat organiseren, zoals bijvoorbeeld een open dag van je sportclub of een groot beweegfestival of sportfestijn voor een groot publiek? Maak dan gebruik van ons speciale evenementenformulier.

We vragen ook een aantal persoonsgegevens. We gaan zorgvuldig om met deze persoonsgegevens. Je wordt ingeschreven voor de nieuwsbrief met nieuws over evenementen, bestuur en sportaanbieders. Wil je deze niet ontvangen? Dan kun je je altijd uitschrijven na de eerste keer. Lees meer over onze privacy verklaring.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Geef hier duidelijk aan wat het sportaanbod is van je club tijdens de Nationale Sportweek. Ook als dat meerdere dagen en/of tijdstippen zijn.
http://
Kijk op www.sportcultuurhopper.nl
Gebruik de verhouding 600X300 pixels (liggende foto, geen logo's en alleen .jpg). Wij gebruiken deze foto voor het promoten van jouw club.
Geef hier aan of je de NSW stimuleringsbijdrage van 500 Euro wilt aanvragen. Lees ook de voorwaarden hierboven.
Als je gebruik wilt maken van de NSW stimuleringsbijdrage. Vul hier het bankrekeningnummer (IBAN) van je sportclub in, inclusief tenaamstelling en vestigingsplaats.

 

Aanmelden als sportaanbieder op Sport050

Ben jij een aanbieder van sport in de gemeente Groningen en wil je ook permanent als sportaanbieder op ons sportplatform Sport050.NL komen? Iedere commerciële aanbieder, sportvereniging of ander sportinitiatief is welkom. Wij geven jouw sportclub een podium! Gebruik dit formulier