Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aanmelden sportaanbod Nationale Sportweek

Via onderstaand formulier kun je aangeven dat je meedoet aan de NOC*NSF Nationale Sportweek in Groningen. Jouw open training, open dag, clinic of ander sportaanbod komt dan op het lokale platform Sport050.NL te staan en geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden. De aanmeldingen worden rechtstreeks naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. 

We vragen ook een aantal persoonsgegevens. We gaan zorgvuldig om met deze persoonsgegevens. Je wordt ingeschreven voor de nieuwsbrief met nieuws over evenementen, bestuur en sportaanbieders. Wil je deze niet ontvangen? Dan kun je je altijd uitschrijven na de eerste keer. Lees meer over onze privacy verklaring.

Heb je een groot evenement dat je zelf gaat organiseren, zoals bijvoorbeeld een open dag van je sportclub of een groot beweegfestival of sportfestijn voor een groot publiek? Maak dan gebruik van ons speciale evenementenformulier.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Geef hier duidelijk aan wat het sportaanbod is van je club tijdens de Nationale Sportweek.
Kijk op www.sportcultuurhopper.nl

 

Aanmelden als sportaanbieder op Sport050

Ben jij een aanbieder van sport in de gemeente Groningen en wil je ook permanent als sportaanbieder op ons sportplatform Sport050.NL komen? Iedere commerciële aanbieder, sportvereniging of ander sportinitiatief is welkom. Wij geven jouw sportclub een podium! Gebruik dit formulier