Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportieve Opening v/h Schooljaar

Op vrijdag 27 september (= European School Sport Day) vierden we in Groningen de “Sportieve opening van het Schooljaar”. We riepen alle scholen in Groningen op om op deze dag een sportactiviteit te organiseren op school, tijdens de gymles op het schoolplein, in de pauze etc. Dit is de grootste schoolsportdag van Europa!

Sportdag op Sportpark Corpus den Hoorn
De groepen 7 en 8 bieden we een Sportieve Opening van het Schooljaar van 9.00 tot 12.30 uur op Sportpark Corpus den Hoorn. Aanmelden voor deze sportieve ochtend kan via hetzelfde formulier. Maar liefst 21 sportaanbieders geven clinics waar leerlingen aan mee kunnen doen:

  • Er is ruimte voor 21 klassen van 25-30 leerlingen;
  • Bij de aanmelding voor de sportdag op Sportpark Corpus den Hoorn gaat de school akkoord met het regelen van 4 begeleiders/docenten;
  • Deelname aan het evenement is gratis maar niet vrijblijvend. Als een school zich na 6 september afmeldt, wordt er 100 euro per klas in rekening gebracht.

Wil je meedoen met je school? Vul dan het onderstaande formulier in (helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden).