Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportieve Opening v/h Schooljaar

Op vrijdag 25 september (= European School Sport Day) vieren we in Groningen de “Sportieve opening van het Schooljaar”. We roepen alle scholen in Groningen op om op deze dag een sportactiviteit te organiseren op school, tijdens de gymles op het schoolplein, in de pauze etc. Dit is de grootste schoolsportdag van Europa!

Sportdag op Sportpark Corpus den Hoorn
De groepen 7 en 8 bieden we een Sportieve Opening van het Schooljaar van 9.00 tot 12.30 uur op Sportpark Corpus den Hoorn. Aanmelden voor deze sportieve ochtend kan via hetzelfde formulier. Maar liefst 21 sportaanbieders geven clinics waar leerlingen aan mee kunnen doen:

  • Er is ruimte voor 21 klassen van 25-30 leerlingen, het kan zijn dat kleinere groepen worden samengevoegd;
  • Bij de aanmelding voor de sportdag op Sportpark Corpus den Hoorn gaat de school akkoord met het regelen van 4 begeleiders en/of docenten;
  • Deelname aan het evenement is gratis maar niet vrijblijvend. Als een school zich na 6 september afmeldt, wordt er 100 euro per klas in rekening gebracht.

Wil je meedoen met je school? Vul dan het onderstaande formulier in.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht
Als je school meer locaties heeft, geef dit dan hier aan.

De oudere kinderen, groep 7 en 8 van de basisschool, nodigen we uit op Sportpark Corpus den Hoorn voor een feestelijke sportdag. Op deze dag gaan we kinderen inspireren voor het buiten sporten en spelen. Geef hieronder aan als je ook hier wilt komen. Er is beperkt plaats, dus meld je snel aan. vol=vol