Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

NSW op de sportclub

Tijdens de Nationale Sportweek, van 16 t/m 25 september, willen we dat iedereen in Groningen gaat genieten van sport en beweging. Sport is namelijk leuk en sporten met vrienden is nóg leuker! Wij helpen je om jouw sportclub maximaal in de schijnwerpers te zetten tijdens de Nationale Sportweek. Je kunt als sportaanbieder kiezen voor deelname aan de Sportclubactie of je gaat voor een Gezonde Sportkantine, maar beide kan natuurlijk ook.

Pakket A: Sportclubactie Pakket B: Gezonde Sportkantine
Organiseer gratis proefles, open training of clinic op je sportclub Gratis adviesgesprek met JOGG-Teamfit

Pakket A: Sportclubactie

Ben je clubbestuurder of eigenaar en wil jij jouw sportclub graag in de schijnwerpers zetten in het nieuwe sportseizoen? Het enige wat jij hoeft te doen is bij ons kenbaar te maken dat je meedoet aan de Sportclubactie en gratis sportaanbod (proefles, open training, e.d.) hebt tijdens de sportweek. Je kunt je niet meer inschrijven voor de Sportclubactie 2022. 

"De sportweek is voor ons het ideale moment om mensen kennis te laten maken met de activiteiten van onze vereniging en nieuwe leden te werven."

Jetze de Groot, Groninger Zwemsportvereniging TriVia

Pakket B: Gezonde Sportkantine

Ben je sportbestuurder, kantinebeheerder of eigenaar en wil je graag een gezondere sportkantine voor je leden? Samen met JOGG-Teamfit helpen wij om het aanbod in jullie sportkantine lekkerder én gezonder te maken. Daarnaast helpen we je ook met beleid op het gebied van roken en alcohol. Laat ons weten dat je aan de slag wilt en JOGG-Teamfit stuurt één van hun coaches bij je langs. Meld je aan via het aanmeldformulier

"Bewuste keuzes maken in de kantine draagt vooral voor de jeugd bij aan het ontwikkelen van gezonde gewoontes.”

Albert Pool, hoofd horeca voetbalclub GRC Groningen