Koningsspelen

Online inspiratiesessies voor sportaanbieders Koningsspelen

Sport050
Kalender
Online inspiratiesessies voor sportaanbieders Koningsspelen
06
feb.

Online inspiratiesessies voor sportaanbieders Koningsspelen

dinsdag 06 februari om 10:00u t/m donderdag 08 februari
Kennissessie

Als sportaanbieder kun je ook in 2024 basisscholen ondersteunen met het sportieve gedeelte van de Koningsspelen. Ben je benieuwd op welke manier je met basisscholen kunt samenwerken? Meld je dan aan voor één van de online inspiratiesessies.

De organisatie van de Koningsspelen organiseert twee online inspiratiesessies. Meld je aan door een e-mail te sturen naar merijn@koningsspelen.nl en geef aan welk moment je aan zou willen sluiten: 

  • Dinsdag 6 februari 2024. 10.00 - 11.00 uur
  • Donderdag 8 februari 2024. 10.00 - 11.00 uur


Koningsmatch
Een Koningsmatch is een samenwerking tussen een basisschool en een sportaanbieder met als doel het gezamenlijk organiseren van het sportieve gedeelte van de Koningsspelen op vrijdag 26 april 2024.

De sportaanbieder kan dit doen door het organiseren van verschillende sportactiviteiten voor de kinderen, het beschikbaar stellen van de accommodatie, het geven van een clinic of het leveren van vrijwilligers. 

Om dit te faciliteren hebben we een online platform ontwikkeld waar basisscholen en sportorganisaties op een laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen en waar aanbod en vraag bij elkaar komen. Met behulp van het platform kunnen beide partijen een Koningsmatch maken.

Koningsspelen