Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportdiëtetiek in Groningen

Hier vind je meer informatie over sportdiëtiek in Groningen.

Vereniging Sportdiëtetiek Nederland

De Vereniging Sportdiëtetiek Nederland (VSN) is een jonge vereniging, opgericht in 2004, waarin sportdiëtisten zich verenigd hebben. Het doel van de vereniging is om sportdiëtisten bij te scholen, om kennis met elkaar te delen, om de kwaliteit van de sportdiëtist te bewaken en om het vak sportdiëtetiek op de kaart te zetten.
Lees verder...

Nederlandse Vereniging van Diëtisten

De Nederlandse Vereniging van Diëtisten is dé beroepsvereniging voor en door diëtisten. Met ruim 2800 leden kan de NVD namens alle diëtisten in Nederland spreken. De NVD vertegenwoordigt de diëtist op (inter)nationaal niveau en zorgt ervoor dat voeding, en daarmee de diëtist, een plaats heeft in richtlijnen en zorgstandaarden, implementatieprogramma's en dat er bijvoorbeeld voedingsgerelateerde indicatoren komen.
Lees verder...

Sportdiëtist in de buurt

Op de website van de VSN en NVD vindt je een overzicht van alle Sportdiëtisten in Nederland en België die zijn aangesloten bij de vereniging, ook in Groningen zijn er een aantal. Klik op een sportdiëtist bij jou in de buurt om het adres en het websiteadres van de diëtistenpraktijk te bekijken.