Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Voor scholen in Groningen

Hier vind je allerlei informatie voor scholen en onderwijsaanbieders.

Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Deze week zit vol met mooie verhalen, inspirerende thema’s en leuke sportactiviteiten bij jou in de buurt. Duizenden scholen, sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties door heel Nederland zetten hun deuren open en verwelkomen jou graag.
Lees verder..

Bslim

Bslim is een sportief leefstijlprogramma en sinds 2006 actief in acht aandachtswijken in de Stad Groningen en Ten Boer. Het programma brengt met zijn sport- en beweegactiviteiten de jeugd van 0 tot 15 jaar in beweging.
Lees verder...

Gezonde School

Onder de vlag Gezonde School versterken we ook in Groningen gezondheidsbevordering in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs. Scholen kunnen hier een vignet voor behalen.
Lees verder...

Bswim

Het merendeel van de kinderen in Nederland leert al op jonge leeftijd zwemmen en behaalt daarmee al vroeg een zwemdiploma. Het zwemmen verliest echter aan populariteit als vrijetijdsbesteding. Terwijl goed kunnen zwemmen van levensbelang is. De Gemeente Groningen is daarom in 2015 gestart met Bswim, een periode lang worden de gymlessen vervangen door lessen in de Groninger zwembaden. Meer informatie via: info@sport050.nl