Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Uitnodiging inspiratiesessie Nationale Sportweek

Uitnodiging inspiratiesessie Nationale Sportweek

Groningen is dit jaar één van de hostcities van de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat twee weken lang sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral ook hoe leuk sporten en bewegen is. Van 15 t/m 29 september 2018 zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders in heel Nederland hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. 15 dagen Nationale Sportweek, de 15e editie = jubileum! We vieren het Nationale Sportweek feest ook in Groningen!

Op donderdag 7 juni van 19.00 tot 21.30 uur willen we sportaanbieders graag meenemen in de plannen voor Groningen. Het is 7 juni 100 dagen voorafgaand aan de Nationale Sportweek! We gaan samen aftellen! Daarnaast verzorgt de NOC*NSF een inspiratiesessie en laat sportaanbieders zien wat zij kunnen doen in de Nationale Sportweek. De bijeenkomst vindt plaats in Sportcentrum Kardinge, vergaderzaal 2 (1ste etage), Kardingerplein 1.

Programma op donderdag 7 juni 2018
19.00 uur Inloop
19.30 uur Opening door Lycurgus trainer en sportpromotor Arjan Taaij
19.45 uur Nationale Sportweek in Groningen door projectgroep
20.00 uur Start inspiratiesessie door NOC*NSF
21.00 uur Borrel en nazit
21.30 uur Einde programma

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij deze inspiratiesessie? Stuur dan een e-mail naar: info@sport050.nl en geef aan met hoeveel personen u komt.

Er is deze week ook een speciale editie van de Sportnieuwsbrief uitgegaan over de Nationale Sportweek. Lees ‘m hier.