Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Geslaagde inspiratiesessie Nationale Sportweek 2018

Geslaagde inspiratiesessie Nationale Sportweek 2018

Maar liefst veertig vertegenwoordigers van sportaanbieders en andere geïnteresseerden in de Nationale Sportweek kwamen donderdag 7 juni bijeen in Sportcentrum Kardinge. Groningen is dit jaar hostcity van de Nationale Sportweek en zet daarmee twee weken lang de sport in de spotlight. Samen met alle sport- en onderwijsaanbieders in Groningen en met de sportkoepel NOC*NSF vieren we de start van het nieuwe sportseizoen.

De avond werd spectaculair geopend door Arjan Taaij, trainer/coach van Abiant Lycurgus én sportpromotor van de Nationale Sportweek in Groningen. Hierna deed de projectgroep namens Merel Bus, projectleider van de Nationale Sportweek in Groningen, de plannen (en de reeds bekende initiatieven) uit de doeken. Het centrale thema in Groningen is "jeugdsport". De NOC*NSF sloot de avond af met een inspirerende sessie.

Verder zijn er tips gegeven hoe aan te sluiten op de Nationale Sportweek die van zaterdag 15 tot zondag 29 september 2018 plaatsvindt en de AH Sportactie.