Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Arjan Taaij en Habib Kazemi sportpromotors Nationale Sportweek

Arjan Taaij en Habib Kazemi sportpromotors Nationale Sportweek

Arjan Taaij (trainer/coach van Abiant Lycurgus) en Habib Kazemi (oud taekwondo bondscoach) zijn de eerste sportpromotors van de Nationale Sportweek in Groningen. Beide heren, prominenten uit de Groninger sportwereld, gaan samen met de NOC*NSF en alle inwoners van Groningen de sport in de gemeente promoten. Taaij werd onlangs voor de 3de keer achtereen landskampioen met Abiant Lycurgus en is docent aan de Hanze Instituut voor Sportstudies. Kazemi was tot voor kort bondscoach van het Nederlandse taekwondoteam en is sportdocent aan het Alfa College. Beiden hebben een enorm grote passie voor sport en bewegen.

Arjan en Habib dragen de sport in Groningen een warm hart toe en zullen alle sportbieders en inwoners oproepen om tijdens de Nationale Sportweek de start van het sportseizoen mee te vieren. We zijn ontzettend trots dat we ze als sportpromotors in ons team hebben.