Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Willemijn Bos en Mimoun Mahi sportpromotors Nationale Sportweek

Willemijn Bos en Mimoun Mahi sportpromotors Nationale Sportweek

Voormalig hockey international Willemijn Bos en FC Groningen voetballer Mimoun Mahi zijn toegevoegd aan het team van sportpromotors van de Nationale Sportweek in hostcity Groningen.

Beide sporters gaan samen met de NOC*NSF, de andere sportpromotors en alle inwoners van Groningen de sport in de gemeente promoten. Ze hebben een enorm grote passie voor sport en bewegen.

Willemijn Bos is al vanaf kinds af aan op het hockeyveld te vinden. Na Jong Oranje kwam ze bij het Nederlands Elftal en nam ze deel aan de Olympische Spelen. In Rio 2016 won ze samen met haar team een zilveren medaille. Momenteel speelt Willemijn bij GHHC Groningen. Mimoun Mahi werd geboren in Den Haag en begon aldaar dan ook zijn carrière als voetballer. Hij speelde bij verschillende voetbalclubs in Nederland en speelt op dit moment bij de Trots van het Noorden, FC Groningen.

Willemijn en Mimoun dragen de sport in Groningen een warm hart toe en zullen alle sportaanbieders, scholen en inwoners oproepen om tijdens de Nationale Sportweek, van 15 tot en met 29 september, de start van het sportseizoen mee te vieren. We zijn ontzettend trots dat we ze, naast de eerder aangekondigde Arjan Taaij en Habib Kazemi, als sportpromotors in ons team hebben. 

Kijk hier voor meer informatie over de Nationale Sportweek in Groningen