Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportief December

Sportief December

De maand december is de gezelligste maand van het jaar. Met veel verleidingen schiet het sporten er vaak bij in. Maar juist in deze drukke periode is het belangrijk om structureel te blijven sporten. Je kunt natuurlijk wel het nuttige (bewegen) met het aangename combineren.

In Groningen zijn ontzettend veel mogelijkheden om de maand december sportief door te komen. Wat dacht je van lekker schaatsen op de ijsbaan van Kardinge of de Grote Markt.

Clinics en sportaanbod
Als je aan winter denkt dan denk je automatisch aan schaatsen. En dat kan bij Sportcentrum Kardinge. Dus wil je je voorbereiden op een natuurijsperiode of wil je eindelijk eens een keer pootje over de bocht door? Volg dan een schaatsclinic bij de schaatsschool van Kardinge! Heerlijk zwemmen in één van de zwembaden kan natuurlijk ook. Klik hier voor het totale sportaanbod en clinics in de gemeente Groningen.  

Sportevenementen
Groningen is een echte evenementenstad, ook op sportief gebied. Om actief mee te doen maar ook om naar te kijken. Tot en met 6 januari kun je lekker zwaaien en zwieren op de ijsbaan op de Grote Markt bij Groningen on Ice. Onze Groningse Topsportclubs spelen allemaal een thuiswedstrijd in december. Klik hier voor de evenementenkalender in december.