Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Aanmelden initiatieven Rookvrije Generatie Awards van start

Aanmelden initiatieven Rookvrije Generatie Awards van start

Ken jij iemand die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor een Rookvrije Generatie? Meld de persoon, het initiatief of de organisatie dan aan voor de Rookvrije Generatie Awards. Met de Rookvrije Generatie Awards zetten we personen, partijen en initiatieven die het afgelopen jaar een bijdrage hebben geleverd aan de Rookvrije Generatie in het zonnetje. We moedigen hen aan om zo door te gaan en we hopen anderen te inspireren om ook mee op weg te gaan naar een Rookvrije Generatie. 

Aanmelden
Tot en met 10 februari kan iedereen initiatieven aanmelden in de categorieën: recreatie, bedrijven, gemeenten, personen, scholen, sportverenigingen en zorg via: www.rookvrijegeneratie.nl/awards.  

Alle aanmeldingen worden beoordeeld op deze voorwaarden. Vanaf half februari kan je stemmen op jouw favoriet. Deze stemmen tellen voor 50% mee in de einduitslag. De andere 50% wordt door de jury toegekend. In april vindt de uitreiking van de Rookvrije Generatie Awards plaats.

Eerdere winnaars
Vorig jaar zijn de Awards uitgereikt aan: de Gemeente Amsterdam, Taskforce Rookvrije Start, Speelpark Klein Zwitserland, Stedelijk Lyceum Kottenpark Enschede, HCM Arnhem en kreeg Derek Buikema een eervolle vermelding voor zijn inzet als kinderburgemeester van Aalsmeer.