Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

SAVE THE DATE | De datum van de Nationale Sportweek 2019 is bekend!

SAVE THE DATE | De datum van de Nationale Sportweek 2019 is bekend!

Pak je agenda en een dikke stift erbij: de datum van #NSW2019 is bekend! In 2019 vindt de Nationale Sportweek plaats van vrijdag 20 t/m zondag 29 september.

De zestiende editie van de sportweek duurt tien dagen en valt samen met de European Week of Sport. Meer informatie, waaronder de bekendmaking van het thema, volgt in februari. Niks missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Nationale Sportweek.

Niet alleen tijdens de Nationale Sportweek zijn we trots op sport in Nederland, dat zijn we natuurlijk een heel jaar rond. Wil je nog even terugblikken naar de Nationale Sportweek 2018? Bekijk dan de aftermovie! Groningen was in 2018 hostcity van de Nationale Sportweek.

En de aftermovie van de Sportieve Opening van het Schooljaar op 28 september in Groningen.