Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sportcentrum Kardinge 25 jaar

Sportcentrum Kardinge 25 jaar

Op zaterdag 9 februari vieren we het 25-jarig jubileum van Sportcentrum Kardinge. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn er in het hele gebouw heel veel sportieve activiteiten voor jong en oud. Zo kun je mee doen met zeemeerminzwemmen of duiken of een squash- curling of schaatsclinic volgen. De sporthal staat helemaal vol met materiaal om je lekker uit te leven en kun je met een VR brillen ervaren wat het is om ijshockey goallie te zijn. Er is dus altijd wel een een activiteit voor jou. Wil je zelf  niet sportief bezig zijn dan kun je kijken bij de 100m sprint van de prominenten of de curlingquiz voor verenigingen.

Het complete programma kun je hier vinden