Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Inloopbijeenkomst over MFA De Wijert

Inloopbijeenkomst over MFA De Wijert

In de Maranathakerk in Groningen wordt maandag 28 januari een inloopbijeenkomst gehouden over de nieuw te bouwen multifunctionele accommodatie (MFA) in De Wijert.

Deze accommodatie zal bestaan uit een hoofdgebouw en een spelhal. Deze gebouwen zullen plaats bieden aan basisschool De Tamarisk, de buurtbibliotheek van Groninger Forum en kinderopvang Kids First. De spelhal wordt overdag gebruikt voor schoolsport en is in de avonduren beschikbaar voor buurt- en sportverenigingen.

Beide gebouwen komen op de plek waar de bibliotheek en sporthal De Wijert stonden, bij de rotonde Van Iddekingeweg/ Vondellaan. Bezoekers van de inloopbijeenkomst kunnen de ontwerpen bekijken en vragen stellen. De bijeenkomst duurt van 17.30 tot 19.30 uur in de Maranathakerk (Van Lenneplaan 97).