Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Terugblik 25 jaar Sportcentrum Kardinge

Terugblik 25 jaar Sportcentrum Kardinge

Afgelopen zaterdag vond het 25-jarige jubileum van Sportcentrum Kardinge plaats. Het was een feestlijke dag vol met sport en entertainment. De curlingquiz, inclusief de 500 Euro huurtegoed, werd gewonnen door Badmintonclub Lewenborg. Daarnaast konden bezoekers meedoen aan zeemeermingzwemmen in het zwembad, de sportinstuif in de sporthal, de Sportcontrainer, VR brillen op de squashbanen en 100 meter sprint voor prominenten op de ijsbaan. Daarnaast waren er lezingen van Groninger topsporters, o.a. met Daniëlle Bekkering en Margot Boer.

Vele enthousiaste bezoekers hebben meegedaan met de verschillende activiteiten. Bekijk de aftermovie met sfeerbeelden.