Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Sport- en Cultuurhopper gelanceerd

Sport- en Cultuurhopper gelanceerd

Kinderen van vier tot twaalf jaar kunnen met deze ‘hopper’ laagdrempelig kennis maken met sport en cultuur, en zo sneller vinden welk aanbod het beste bij ze past. Wordt het piano, voetbal, theater of toch iets anders?

De eerste Sport- en Cultuurhopper werd overhandigd aan Cultuurwethouder Paul de Rook en de Groningse kinderburgemeester Jouayria Ouarraoui. Namens VRIJDAG was Hannelore Duynstee betrokken bij het project, dat samen met Huis voor de Sport Groningen (Bas Veldman) is opgezet.

Op Sportcultuurhopper.nl staat het volledige aanbod van activiteiten. Aanbieders van sport en cultuur in Groningen kunnen zich daar ook aanmelden.