Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Klanttevredenheidsonderzoek Gymzalen gestart

Klanttevredenheidsonderzoek Gymzalen gestart

De gemeente wil graag weten wat sporters vinden van o.a. de bereikbaarheid, het onderhoud en hygiëne van de gymzalen, danszalen en dojo's en de kwaliteit van de sportmaterialen. Daarnaast wordt ook de mening gevraagd over kleedkamers.

Ben je tevreden, of vind je dat het beter kan? De Gemeente Groningen wil het graag weten. Klik hier om de vragenlijst in te vullen. Onder de deelnemers verloten we toegangskaarten voor Groninger Topsportclubs en de hoofdprijs is een sportmaterialenpakket van € 150,-!

Hoe meer sporters de vragenlijst invullen, hoe beter de gemeente weet wat ze aan de gymzalen en sportzalen kan verbeteren. Daarom willen we je vragen om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan het onderzoek. Dat kan bijvoorbeeld via je verenigingswebsite of via de social media kanalen,  zoals een Facebook pagina of WhatsApp groep van je sportvereniging of team.