Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Terugblik Nationale Sportweek 2019

Terugblik Nationale Sportweek 2019

Het zit er weer op voor dit jaar…de Nationale Sportweek. Maar liefst 10 dagen lang hebben we sport en bewegen gepromoot en Groningen als sportgemeente in de kijker gespeeld. Ruim een week waarin we van alles hebben kunnen laten zien wat er op sportief gebied allemaal te doen is in Groningen. Van de spectaculaire opening op de Grote Markt tot de vele beweegfestivals, van openingen van openbare beweegplekken tot een mini symposium. En van de sportinspiratiebijeenkomst tot de Sportieve opening van het Schooljaar op Sportpark Corpus den Hoorn. En natuurlijk als grote afsluiting de Recordpoging Pasapas dansen in Sportcentrum Europapark.

De Nationale Sportweek in Groningen kon natuurlijk niet tot zo’n succes uitgroeien zonder alle hulp en inzet van Sport050, Gemeente Groningen, Huis voor de Sport Groningen, Bslim, SSIG, FC Groningen, HANNN, Alfa College, SKSG, NOC*NSF, Golazo en Beatrix Kinderziekenhuis en onze sportambassadeurs, de vele samenwerkingspartners en sportaanbieders. Dus bij deze. Allemaal ontzettend bedankt!

Graag tot volgend jaar in 2020! En we blijven ook de komende 51 weken sport en bewegen promoten in Groningen, want dat doe je tenslotte niet alleen in de Nationale Sportweek.

 

#NSW2020

#BeActive

#sportdoetietsmetje