Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Een gezonde sportomgeving met Sport050 en Team:Fit

Een gezonde sportomgeving met Sport050 en Team:Fit

De sportkantine. Een plek van gezondheid en gezelligheid. Jongeren en volwassenen brengen er veel tijd door. Voor, tijdens én na de training of wedstrijd komen sporters en supporters samen. Ook wordt er veel gegeten en gedronken. Wat staat er in jullie kantine op het menu? In een sportkantine die ook gezondere producten aanbiedt, maken mensen makkelijker een gezondere keuze. En het is niet moeilijk om te scoren: zet volkoren broodjes op het menu, groente en fruit op de toonbank en bied water aan als dorstlesser. Het ziet er allemaal heerlijk uit en het is naast lekker ook nog eens gezond!

Team:Fit is een initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) om sportverenigingen op weg te helpen naar een gezonder aanbod in de kantine. Dit initiatief wordt gefinancierd vanuit het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Wil jij gaan voor een gezonder aanbod in je sportkantine? Dat hoef je niet alleen te doen. De coaches van Team:Fit staan voor je klaar en helpen je graag op weg naar jouw doel. Na aanmelding van jullie vereniging bij Team:Fit komt er kosteloos een coach langs om samen met jou naar het huidige assortiment in de kantine te kijken en wat mogelijk bij jullie vereniging aanslaat. Ook helpt de Team:Fit Coach je om een team van enthousiaste leden om je heen te verzamelen, zodat er meer draagvlak is en jullie samen stappen kunnen zetten.

Meld je sportvereniging hier aan!