Naar boven
Sport050 logo

Hèt platform voor bewegend Groningen

Zoeken
Uitgebreid zoeken

Onderzoek naar toekomstmogelijkheden Sportcentrum Kardinge

Onderzoek naar toekomstmogelijkheden Sportcentrum Kardinge

Het college presenteerde op 26 februari aan de gemeenteraad een verkenning naar de toekomstmogelijkheden van Sportcentrum Kardinge. In 2023 is Kardinge na 30 jaar financieel afgeschreven en is het tijd voor grondige renovatie.

Voor de toekomst zijn vier scenario’s denkbaar, B&W hebben een voorkeur voor twee scenario’s. In het ene scenario wordt het sportcentrum een ‘playground’ waarin de gemeente naast het sporten vooral bewegen ondersteunt en stimuleert. In het andere scenario ontwikkelt Kardinge zich tot een avonturenpark waarin gezinnen een dagje uit kunnen in onder andere het zwembad en op de schaatsbaan.

Meer weten over het project Herontwikkeling Kardinge? Klik hier.