Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Corona maatregelen verlengd tot en met 28 april

Corona maatregelen verlengd tot en met 28 april

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en een onhoudbare druk op de zorg te voorkomen heeft het kabinet op 31 maart de bestaande maatregelen verlengd. Zo is onder andere bepaald dat alle sportaccommodaties zeker tot en met 28 april gesloten zullen blijven. In ieder geval tot en met 28 april blijft het ook verboden om bijeenkomsten te organiseren. Het verbod op het houden van vergunningplichtige evenementen is gehandhaafd tot de eerder gekozen datum van 1 juni. 

In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is.

Lees meer in ons speciale dossier over het Coronavirus.