Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Onderzoek Gymzalen en Dienstverlening Sport050

Onderzoek Gymzalen en Dienstverlening Sport050

Eens in de drie jaar onderzoekt Onderzoek Informatie Statistiek Groningen de tevredenheid over de gymzalen in de gemeente Groningen. Over het algemeen is 63 procent tevreden over de gymzaal waar hij of zij sport. In 2016 was de algemene tevredenheid iets hoger. De beoordelingen per gymzaal verschillen. Er zijn gymzalen waar zo goed als alle respondenten tevreden over zijn en er zijn gymzalen waar veel respondenten ontevreden over zijn.

We zien regelmatig ontevredenheid over de sportvloer. Ook zijn respondenten regelmatig ontevreden over de kleedkamers, de douches en de toiletten. Heel vaak vinden de gebruikers dat de sportvloer, de douches en de toiletten slecht schoongemaakt worden. Veel respondenten geven aan tevreden te zijn over de ligging van hun gymzaal. Ze zijn tevreden over de locatie en over het feit dat ze kunnen sporten in hun wijk of dorp. Lees hier het volledige rapport.

Onderzoek Dienstverlening Sport050
Eens in de twee jaar onderzoekt Onderzoek Informatie Statistiek Groningen de tevredenheid over de dienstverlening van Sport050. We sturen een vragenlijst over de dienstverlening van Sport050 aan alle bestuursleden van scholen en sportverenigingen die contact hebben met Sport050.

In de vragenlijst hebben we gevraagd naar de tevredenheid over Sport050 in het algemeen. In totaal 86 procent van de respondenten geeft aan tevreden te zijn over de dienstverlening van Sport050 in het algemeen. Er is veel tevredenheid over het contact met Sport050, zowel persoonlijk, per mail als ook telefonisch. Lees hier het volledige rapport.

Zie ook de Raadsbrief met de voorstellen voor verbetering.