Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Binnen zwembaden zijn weer open!

Binnen zwembaden zijn weer open!

Het is gelukt om de zwembaden weer te openen voor de zwemmers die 2 maanden niet hebben kunnen zwemmen. Afgelopen week is hard gewerkt om  dit voor elkaar te krijgen. We voldoen daarbij aan het protocol  "verantwoord zwemmen " en "veilig zwemmen" en de regels van het RIVM. In het zwembad zijn looproutes gemaakt. Zo kan iedereen 1,5m afstand houden in het gebouw en tijdens het zwemmen. Wil je alvast even kijken hoe deze looproutes zijn? Bekijk ze op de pagina's van zwemmen in de zwembaden.  

Ook is er een nieuw reserveringssysteem gemaakt, zodat er niet meer zwemmers komen, dan zijn toegestaan.  Je moet dan ook vooraf reserveren om te kunnen zwemmen of om mee te doen aan een groepsles. Heb je nog vragen over het reserveren bekijk dan de speciale pagina met vraag en antwoord over online tijd reserveren zwemmen

Vanaf vandaag starten de zwemlessen ook weer voor de rode, groene, B en C groepen. Heb je vragen over hoe dit gaat? Lees dan de instructies zwemles 

Zie onze speciale Coronapagina voor de wijzigingen en laatste updates.