Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Rectificatie huurcompensatie

Rectificatie huurcompensatie

Op woensdag 13 mei hebben we verenigingen geïnformeerd over de huurcompensatie in verband met het sluiten van de accommodaties door het corona virus. Hierin is per ongeluk een verkeerde startdatum opgenomen. De huurcompensatie is van toepassing van 1 maart tot 1 juni 2020.

Dit betekent dat als je een accommodatie huurt bij Sport050, je van Sport050 geen factuur krijgt voor de periode van 1 maart tot 1 juni 2020. Voor verenigingen die de huur hebben opgezegd geldt de compensatie vanaf dezelfde datum. Je hoeft zelf geen actie te ondernemen over de compensatie van de huur. Sport050 zorgt dat de compensatie financieel verwerkt wordt.

Heb je toch nog vragen over de compensatie van de huur, dan kun je contact opnemen met: verhuur@sport050.nl.

Onze excuses voor het ongemak.

Zie onze speciale Coronapagina voor de wijzigingen en laatste updates.