Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Uitnodiging webinars nieuwe Sportvisie

Uitnodiging webinars nieuwe Sportvisie

Het sportbeleid van de gemeente Groningen is de afgelopen jaren vorm gegeven aan de hand van de Sportvisie ‘Meer ruimte voor sport & bewegen 2010-2020’ en het Meerjarenprogramma ‘Sport & bewegen 2016-2020’. Zowel de sportvisie als het sportbeleid lopen tot en met het einde van dit jaar en zodoende is het tijd om te komen tot een nieuw beleidskader voor sport in de gemeente Groningen. Sport en bewegen van Groningen is voor alle Groningers. Het is bij de totstandkoming van een nieuwe visie dan ook essentieel dat dit in nauwe samenwerking gebeurt met andere beleidsterreinen, sportaanbieders en andere partijen uit het veld van sport en bewegen. We beogen namelijk, net zoals in het Gronings Sportakkoord, allemaal hetzelfde: ‘Een leven lang sporten en bewegen in Groningen’.

Een belangrijke stap in de visievorming is het in gesprek gaan met elkaar over onze visie op sport, ambities en strategieën en uitdagingen in de sportsector. We hadden geprobeerd om hier in juni een centrale bijeenkomst voor te organiseren, maar in verband met de Corona maatregelen is dit helaas niet mogelijk. Dat neemt niet weg dat we toch graag onze eerste beelden willen delen en in gesprek willen om de inzichten en bevindingen uit het veld op te halen.

Bij deze willen we je dan ook graag uitnodigen voor een reeks interactieve webinars:

 1. ‘Sportaanbod, maar dan anders’
  Dinsdag 16 juni 09.30-11.00 uur. Terugkijken? Klik hier!
 2. ‘Sportvereniging van de toekomst’ 
  Woensdag 17 juni 19.30-21.00 uur. Terugkijken? Klik hier!
 3. ‘Inclusieve sport voor een sociale samenleving’
  Donderdag 18 juni 12.30-14.00 uur. Terugkijken? Klik hier!
 4. ‘Gezond Groningen met sport en bewegen’
  Maandag 22 juni 09.30-11.00 uur. Terugkijken? Klik hier!
 5. ‘Van talent naar de top in Groningen’
  Woensdag 24 juni 09.30-11.00 uur. Terugkijken? Klik hier!

Belangrijk:

- Inschrijven via de weblink duurt slecht 1 minuut, wij verzoeken je onder je eigen naam te participeren.
- Om gebruik te maken van Zoom moet je software en/of een app installeren. Doe dit tijdig om zo niets van het webinar te missen.
- Er gaan veel geruchten rond over privacy-problemen in Zoom, zorg dat je een recente versie download, deze is goed beveiligd.
- Voor de optimale ervaring raden we een laptop of tablet aan (maar het is ook mogelijk om deze met de telefoon te volgen).
- Zorg voor een goede internet verbinding om het webinar goed te kunnen volgen.
- Vragen kunnen tijdens het webinar gesteld worden via de Q&A (vraag en antwoord). Wij proberen tijdens de sessie zo veel mogelijk vragen te beantwoorden, overige vragen worden achteraf beantwoord in de terugkoppeling.
- We willen je vragen om een kwartier voor tijd in te loggen, zodat iedereen op tijd aanwezig is om te kunnen starten.
- Het webinar zal worden opgenomen en zal enige tijd teruggekeken kunnen worden.

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan één of meerdere webinars. Dat kan heel eenvoudig door te klikken op de link achter de webinar. Om deze webinars van waarde te laten zijn en iedereen de kans te geven om input te leveren, hebben we vooraf aan de webinars nog relevante achtergrondinformatie voor je. Opgeven voor de webinars is niet nodig. Je kunt gewoon deelnemen. Voel je vooral ook vrij om deze uitnodiging te delen binnen jouw (sport)netwerk.