Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Een nieuwe Sport050 krant is uit

Een nieuwe Sport050 krant is uit

De zomer komt eraan! Na wekenlange quarantaine en noodgedwongen bewegen in de woonkamer of tuin als gevolg van de coronamaatregelen kunnen we weer samen naar buiten. Weliswaar is nog niet alles 'normaal', en het is en blijft van groot belang de adviezen en richtlijnen na te leven, maar het begin is er. En nu ook de temperaturen stijgen, is dit hét moment om naar buiten te gaan, om in beweging te komen of te ontspannen. Helemaal in de gemeente Groningen!

Het platform voor bewegend Groningen
Sport050 is hèt platform voor bewegend Groningen. Middels de speciale Sport050 krant worden inwoners van de gemeente Groningen getriggerd om in beweging te komen. Helemaal in deze tijd is dat van groot belang. In de krant staan leuke sportinitiatieven die in en rondom Groningen plaatsvinden. Verder worden diverse sportaanbieders en clubs beschreven in de krant.
 
Ook zijn er artikelen te lezen over het buiten zwemseizoen en is er aandacht voor het projectteam, dat zich bezighoudt met het aanleggen van openbare sportplekken in de gemeente Groningen.
 
Interviews
In de speciale Sport050 krant staat een uitgebreid interview met één van de Groninger topsporters; namelijk meervoudig wereldkampioen kickboksen Sarèl de Jong. Net als informatieve verhalen over Meer Gezonde Jaren of het belang van goede voeding.
 
De Sport050 krant valt vanaf zaterdag 13 juni huis-aan-huis op de mat in de gemeente Groningen. Je leest 'm hier.