Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gemeente Groningen werkt aan nieuwe sport- en beweegvisie

Gemeente Groningen werkt aan nieuwe sport- en beweegvisie

Iedere Groninger verdient gelijke kansen om de kracht van sport en bewegen te ervaren, om te ervaren wat iedere sporter al weet: het is leuk, maakt gezonder en gelukkiger en draagt bij aan een sterke samenleving.

In ons nieuwe sportbeleid streven wij naar een leven lang sporten en bewegen, toegankelijk voor iedere Groninger. Vele gesprekken met sportorganisaties en sportprofessionals hebben al plaats gevonden om hier invulling aan te gaan geven, maar we zijn ook benieuwd naar mening en ideeën van de sporter zelf. 

Wij zijn benieuwd hoe de fanatieke én minder fanatieke sporter kijkt naar wat nodig is binnen onze gemeente. Denk mee en doe mee! 10 vragen in 10 minuten, en zie meteen de antwoorden van anderen. Klik om je mening te geven!