Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

De NOC*NSF Nationale Sportweek 2020 komt eraan!

De NOC*NSF Nationale Sportweek 2020 komt eraan!

Over een kleine maand is de NOC*NSF Nationale Sportweek! Het belang van sporten en bewegen is in deze tijd misschien wel duidelijker dan ooit. Daarom organiseren we ook dit jaar in Groningen de NOC*NSF Nationale Sportweek. Tien dagen lang inspireren we Groningers om een leven lang te genieten van sport. Sportaanbieders, sportclubs en scholen spelen daarin natuurlijk een belangrijke rol. Grote sportieve evenementen zijn helaas nog een no go, maar binnen de Corona richtlijnen zijn er gelukkig genoeg mogelijkheden om weer lekker samen te sporten. Sport doet iets met je!

De NOC*NSF Nationale Sportweek vindt plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september 2020 en valt samen met de European Week of Sport. 

Doe mee met je sportclub of sportvereniging
Tijdens de sportweek willen we dat iedereen gaat genieten van sport en bewegen. Sport is namelijk leuk en sporten met vrienden is nóg leuker! Sport050 helpt om jouw sportclub maximaal in de schijnwerpers te zetten. We promoten de sportweek via een (online) reclamecampagne. Wil jij jouw sportclub graag in de schijnwerpers zetten? Meld sportclub aan!

Gezonde sportomgeving met Team:Fit
Bij een sportieve week hoort natuurlijk ook een gezonde sportkantine. Meld je sportclub daarom aan bij Team:Fit. Zij helpen om het aanbod in jullie kantine lekkerder en gezonder te maken. Bespreek jullie ideeën met de persoonlijke Team:Fit Coach en zorg er samen voor dat jullie kantine gezonder én nog gezelliger wordt.

Doe mee aan de Albert Heijn sportactie en werf nieuwe leden!
Met de sportactie enthousiasmeren NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden, gemeenten én de deelnemende sportclubs potentiële sporters om (weer) te gaan sporten. Plezier in sport staat hierbij centraal: want wat je leuk vindt, houd je langer vol. Daarom willen we iedereen de kans geven om verschillende sporten te proberen en de sfeer op de club te proeven.
 
Waarom de AH-sportactie voor jouw club interessant is? Jouw sportclub kan sporters laten kennismaken met jouw sport(club), de vereniging promoten en nieuwe leden werven. Uit ervaring van eerdere edities weten we dat landelijk 25% van de deelnemers aan de sportactie daadwerkelijk lid van een sportclub is geworden en 35% overwoog om lid te worden. Wil jij dat ook allemaal? Meld dan jouw club voor de AH-sportactie aan, maak sportaanbod, ontwerp je eigen promotiemateriaal in de promotoolkit en haal alles uit de sportactie voor jouw club!

De sportambassadeurs van Groningen
NOC*NSF heeft landelijke sportpromotors die zich verbinden aan de Nationale Sportweek. Hier in Groningen zijn wij ontzettend trots op onze eigen Groningse sportambassadeurs. Internationaal, landelijk en lokaal bekende (ex)topsporters en sportcoaches met een hart voor sport én Groningen. Van Arjan Taaij tot Jorinde van Klinken en van Lois Abbingh tot Thomas Koenis. Wij stellen onze sportpromotors hier graag uitgebreid aan je voor.

Meer informatie over de NOC*NSF Nationale Sportweek in Groningen.