Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Zwembad de Parrel in de herfstvakantie gesloten

Zwembad de Parrel in de herfstvakantie gesloten

In de herfstvakantie, van maandag 12 t/m zondag 18 oktober, kun je in Zwembad Kardinge en in de twee zwembaden van het Helperzwembad zwemmen. Voor beide zwembaden moet je van te voren reserveren. Helaas moeten we in de herfstvakantie Zwembad de Parrel sluiten voor recreatieve- en banen zwemmers. De verenigingen kunnen nog wel in de Parrel terecht.

Veel zwembadpersoneel van Sport050 moet in thuisquarantaine, omdat ze verschijnselen hebben, moeten wachten op testen of omdat een huisgenoot positief is getest. Afgelopen weken hebben we nog net alle activiteiten kunnen geven in alle zwembaden. Voor de herfstvakantie gaat dat niet meer lukken. We moeten schuiven met personeel. Sportcentrum Kardinge blijft open zoals gepland met banen zwemmen en recreatief zwemmen. In het Helperzwembad hebben we meer uren voor banen zwemmen gemaakt. In zowel het oude als het wedstrijdbad kun je banen zwemmen.

We hopen dat na de herfstvakantie alle roosters weer normaal zijn.

Parkeerterrein Zwembad de Parrel
Warmestad verricht van donderdag 8 t/m zondag 18 oktober werkzaamheden op het parkeerterrein van zwembad de Parrel. Hierdoor zijn er in die periode minder parkeerplaatsen beschikbaar.