Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Gymzaal de Meet afgebrand

Gymzaal de Meet afgebrand

Op zaterdagochtend 7 november is de Gymzaal de Meet aan de Mellenssteeg in Haren volledig verwoest door een brand. Het gebouw is verloren. De gymzaal stortte deels in, waarna de brandweer alleen nog bluste om de omliggende huizen te redden.

Sport050 is druk bezig om de gymlessen van de omringende scholen en de overige trainingen van sportclubs onder te brengen in andere sportaccommodaties in de buurt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons Verhuurloket e-mail: verhuur@sport050.nl of bellen met: 050-367 6366

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie doet hier onderzoek naar. Mensen die iets verdachts gezien hebben bij de gymzaal, of die meer informatie hebben, kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44.