Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Lichte versoepelingen voor sport

Lichte versoepelingen voor sport

De versoepeling van de coronamaatregelen, die het kabinet gisteren bekend maakte, is ook van invloed op de sport. Vanaf 19 november gaan we weer terug naar de maatregelen van  twee weken geleden. Dit noemen we ook wel de gedeeltelijke lockdown. Hieronder de belangrijkste versoepelingen;

  1. De zwembaden gaan weer open;
  2. Groepslessen en zwemlessen t/m 12 jaar mogen weer;
  3. Sporten in groepjes van max. 4 personen mag weer.

Tijdens, voor en na het sporten blijft het belangrijk dat je 1,5 m afstand houdt tot anderen, als je 18 jaar en ouder bent. Ook moet je nog gewoon de  hygiënevoorschriften van het RIVM  volgen zoals handen wassen en niezen inde elleboog. Daarnaast moet je thuis blijven als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

Lees alle regels op onze Coronapagina