Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

We krijgen weer iets meer ruimte om te sporten

We krijgen weer iets meer ruimte om te sporten

Het kabinet heeft afgelopen maandag enkele versoepelingen bekend gemaakt voor sporten. Er zijn wat meer mogelijkheden voor georganiseerd buitensporten op sportaccommodaties. Wil je gaan trainen op een buitensport accommodatie, neem dan contact op met de afdeling verhuur van Sport050. Dit geldt ook voor binnensport verenigingen. De zwemlessen voor het zwemdiploma A, B en C (tot en met 12 jaar) van Sport050 starten vanaf dinsdag 16 maart weer. Ook de zwemverenigingen, die zwemles geven starten weer.

Het is een moeilijke tijd voor iedereen, maar ook zeker voor sportclubs. We roepen alle inwoners van Groningen op om in deze tijd onze sportclubs te steunen. Vooral door lid te blijven van jouw sportvereniging of sportschool. Blijf in beweging en kijk wat er binnen de regels kan, houdt je lichaam en geest fit! Nog nooit was het zo belangrijk.

Lees meer over het Coronavirus en sport op onze Coronapagina