Naar boven
Sport050 logo
Hèt platform voor bewegend Groningen
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Lockdown treft de sport ook hard

Lockdown treft de sport ook hard

Helaas treft de nieuwe lockdown de sport ook weer heel hard. Vanaf zondag 19 december 5.00 uur tot en met vrijdag 14 januari 2022 gelden er nieuwe regels. We zetten de belangrijkste regels voor je op een rijtje:

  1. Alle binnensportaccommodaties zijn gesloten. Er is een uitzondering voor trainingen en wedstrijden van topsporters. Bij deze trainingen en wedstrijden mag geen publiek aanwezig zijn.
  2. De zwembaden zijn gesloten voor alles behalve de zwemlessen voor het A,B of C diploma (kinderen én vowassenen) en tot 17.00 uur.
  3. De ijsbaan Kardinge is gesloten, ook voor de schaatslessen.
  4. Buitensportaccommodaties mogen open van 05.00 - 17.00 uur. Kinderen en jeugd tot en met 17 jaar mogen hier trainen en onderlinge wedstrijdjes met teams van de eigen club spelen. Er mag geen publiek bij.
  5. Volwassenen mogen op buitensportlocaties en in de openbare ruimte met maximaal 2 personen (exclusief de trainer) op 1,5 m afstand van elkaar trainen. In de openbare ruimte zijn meerdere groepjes van 2 personen niet toegestaan.
  6. Kantines en clubhuizen zijn gesloten, de toiletten mogen wel beschikbaar blijven.

Ondanks dat je misschien niet meer je sport kunt gaan doen, is het goed dat je wel in beweging blijft. Ga eens een rondje wandelen, doe oefeningen of bekijk een van de video’s op Coronactief.

We wensen je ondanks de lockdown fijne feestdagen en een heel gezond en sportief 2022 toe.
 
Lees alle regels op de speciale Coronapagina